Чекам да се сретнеме на 135-тиот кантонски саем

Кантонскиот саем во 2024 година ќе се одржи наскоро.Како зрела извозна компанија и производствено претпријатие, BR Solar учествуваше на саемот во Кантон многупати последователно и имаше чест да запознае многу купувачи од различни земји и региони на изложбата.

Новиот кантонски саем ќе се одржи во Гуангжу, Кина од 15 априлthдо 19 априлth.2024 година, а BR Solar со нетрпение очекува да ве запознае.

Кантонскиот саем

 

BR SOLAR е професионален производител и извозник за системи за соларна енергија и соларни улични светла и соларни панели иСоларна батерија и инвертер итн.

+18 години искуство во производство и извоз, BR SOL AR им помогна и им помага на многу клиенти да ги развијат пазарите, вклучувајќи ги владините организации, Министерството за енергетика, Агенцијата на Обединетите нации, проектите на НВО и СБ, трговците на големо,Сопственик на продавница, инженерски изведувачи, агенција на Обединетите нации, училишта, болници, фабрики итн.

Производите на BR SOL AR'S успешно се применуваат во 159 земји и региони.Со помош на BR SOLAR и напорната работа на нашите клиенти, нашите клиенти стануваат се поголеми и поголеми, а некои од нив се број 1 или врвни на нивните пазари.

 

2024-Canton-Fair-Banner---BESS

2024-Canton-Fair-Banner---Battery

2024-Canton-Fair-Banner---Solar-Panel

2024-Canton-Fair-Banner---Solar-Street-Light

Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас!

Внимание: г-дин Френк Лианг

Моб./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271

Е-пошта:sales@brsolar.net


Време на објавување: април-03-2024 година